Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Áraink bruttó árat jelentenek, a vizsgálat összes költségét tartalmazzák. Az ár tartalmazza az elkészített lelet postai és/vagy e-mailben történő egyszeri kiküldésének a költségét is.

A vizsgálat díját különböző módon is kiegyenlítheti.

 Szolgáltatás  Bruttó ár
DUO apasági vizsgálat, 24 DNS marker 69 000 Ft
DUO anyasági vizsgálat, 24 DNS marker 69 000 Ft
A vizsgálatba bevont további szereplő plusz költsége (még egy gyermek vagy még egy feltételezett apa) + 45 000 Ft
Expressz feldolgozás plusz költsége (a laborba érkezést követő másnapra kész, DUO vagy TRIO vizsgálat esetén) + 100 000 Ft
Prémium DNS teszt, 31 DNS marker vizsgálatával
Feltételezett apa és egy gyermek, vagy feltételezett apa, anya és egy gyermek vizsgálata 170 000 Ft
Születés előtti non-invazív apasági vizsgálat, a magzat veszélyeztetése nélkül, már a 8. terhességi héten
Születés előtti (terhesség alatti, non-invazív) apasági vizsgálat, a laborba érkezés utáni 7. munkanapra kész 790 000 Ft
Expressz Születés előtti (terhesség alatti, non-invazív) apasági vizsgálat, a laborba érkezés utáni 4. munkanapra kész 990 000 Ft
Egyéb DNS alapú vizsgálatok
Testvéri kapcsolat vizsgálata, 3 résztvevőig (2 feltételezett testvér plusz valamelyik szülő) 165 000 Ft
Rokoni kapcsolat vizsgálata, 3 résztvevőig (nagyszülő-unoka, nagynéni/bácsi-unokahúg/öcs) vizsgálata 165 000 Ft
A vizsgálatba bevont további szereplő születés előtti apasági vizsgálat esetén (még egy feltételezett apa) + 90 000 Ft
Jegyzőkönyvezett mintavétel irodánkban + 25 000 Ft
Jegyzőkönyvezett mintavétel vidéken, a helyszínen + 55 000 Ft
Ismételt eredmény-kiküldése e-mailben vagy nyomtatva postán 10 000 Ft

 

A vizsgálat megrendelése – gyors és egyszerű eljárás

Az alábbiakban összefoglaljuk a rendelés folyamatát, illetve a vizsgált díjának kifizetésének folyamatát lépésről-lépésre.

A vizsgálatot előre kell fizetni, a laboratórium csak akkor kezd hozzá a teszthez, ha a teljes összeg beérkezett.

A „Fizetési lehetőségek” oldalon további információkat talál arról, hogy hogyan tudja befizetni a vizsgálat díját.

Nincs türelme kivárni a mintavételi csomag beérkezését?

Lehetősége van otthoni körülmények között, saját eszközökkel levenni a vizsgálati anyagot. Fontos: az így előállított saját DNS minta feldolgozása költségesebb, mint az általunk küldött mintavevővel levett vizsgálati anyaggal végzett teszt.

Amennyiben otthoni eszközökkel szeretné a mintavételt megoldani, akkor a következő módon járjon el:


Szükséges anyagok:
– Műanyag fültisztító pálca, lehetőleg még bontatlan (gyári csomagolásban, vagy ha nem, akkor a dobozból még nem vették ki korábban. Személyenként két pálcára lesz szükség.

– Papírból készült, még nem használt normál méretű postai boríték.

– Olló.

A mintavétel folyamata
1. A borítékokra írják rá a következő adatokat:- a vizsgált személy neve, vagy jeligéje- szerepe a vizsgálatban (feltételezett apa, gyermek1, gyermek2, stb.)- születési dátum- a vizsgált személy neme (ha jeligét használnak, és nem egyértelmű a gyermekeknél hogy fiú-e vagy lány, van a jelige mögött – pl. BABA, vagy GYERMEK) – rassz, ahová besorolható (Európai fehér bőrű, ázsiai, afrikai, stb.)- a mintavétel dátuma.


2. A mintavétel folyamata során első lépésként fogja meg a mintavevő személy (pl a szülő a gyermek esetében) a fültisztító pálca egyik oldalán a rajta levő vatta-pamacsot (a kettő közül azt, amelyik ön felé áll), vegye ki, kérje meg a mintát adó személyt hogy nyissa ki a száját, és az arc belső felszínen, illetve az ajkak és a fogak közötti árokban húzza végig 10 alkalommal a nyálkahártyán a fültisztító pálca másik vattával borított, érintetlen részét. Ettől ez a rész nedves, nyállal átitatott lesz. Ezt követően tartsa a nyitott boríték fölé (még mindig nem engedte el azt a vattás részt, ahol eredetileg megfogta a pálcát), és vágja le ollóval az ujjai közt tartott rész szélénél a pálcát úgy, hogy a maradék álca (a nyél, illetve a nyállal átnedvesített rész) beleessen a megfelelő borítékba (nyilván abba, akinek a mintáját levette). A papír boríték a belehulló fültisztító pálcától átnedvesedik, de ez nem baj. Egy vizsgált személy esetében két ilyen pálca kerüljön a borítékjába. Amikor benne van mindkettő, zárja le (pl. Cellux szalag használatával), és hagyja megszáradni szobanőn (pár óra alatt megszárad az asztalon).


3. Küldje el az összes mintát a következő címre, egyszerű elsőbbségi küldeményként (nem ajánlva, és nem térti vevénnyel – ugyanis ezek használata esetén plusz 2-3 nap, míg megérkezik a minta).


Dr. Bezzegh Szakértő Iroda Kft.  1386 Budapest, Pf. 906/150

4. Amikor feladta, írja meg a borítékra felírt adatokat erre az e-mail címre, illetve a kért vizsgálatot (jelen esetben egy 24 markeret apasági vizsgálat, + egy további gyermek, és minden résztvevő esetében speciális mintavevő használata)

5. Elküldjük az átutalásra vonatkozó számlát, amit 5 napon belül teljesítenie kellene.

6. A kapott eredményt e-mailben küldjük meg, arra az e-mail címre, ahonnan az adatok érkeztek.