Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Az Eurofins Csoport egy vezető nemzetközi laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtó hálózat, melynek Európa, Észak- és Dél-Amerika, illetve Ázsia 41 országában találhatók közreműködő laboratóriumai, jelenleg összesen 375 ilyen laboratórium működik – a munkatársak száma meghaladja a 30 000 főt, és több mint 130 000 analitikai eljárást alkalmaz. Az Eurofins Medigenomix Forensik GmbH Németország egyik vezető bio-technológiai vállalata, mely első sorban apasági vizsgálatokat, illetve más, DNS alapú leszármazási vizsgálatokat végez. Ez a laboratórium a legnagyobb magánlabor, mely a német belügyi szolgálatoknak (rendőrség, nyomozó hatóságok – Bundeskriminalamt, Landeskriminalamt) folyamatosan vizsgálatokat végez. Ugyancsak közreműködik bírósági, orvosi és jogi eljárásokban a német nyelvterületeken, de egyre inkább más európai országokban is.

A laboratórium vezetője Dr. Burkhard Rolf, egyetemi magántanár, több mint 50 tudományos közlemény szerzője, és a 30 főből álló laboratóriumi munkacsoport vezetője. A vezető és a csapat tapasztalata biztosítja azt, hogy a DNS vizsgálatok gyorsan, megbízhatóan és pontosan készüljenek el, még az igen bonyolult családi leszármazási ügyek esetében is.

A laboratóriumi tevékenység minden lépését minőségbiztosított eljárások szabályozzák. A DNS minták a beérkezésüket követően egyedi vonalkódos jelölést kapnak, és elektronikusan rögzítik érkezésüket és adataikat – ezzel lehet megelőzni a minták keveredését. A feldolgozás minden lépését körültekintően tervezték meg, és az eljárás során folyamatosan nyomon követik azt. Az alkalmazott eljárások, illetve a használt reagensek és eszközök a legmodernebbek közül valók, a laboratórium folyamatosan követi a szakma fejlődését, és rendszeresen újítja meg az alkalmazott eljárásokat.

A laboratórium és az irodák Münchentől keletre találhatók, Németországban. Amennyiben szeretné, a mintavételt itt, akár közvetlenül a laboratóriumban is el tudjuk végezni – előzetes bejelentkezés után természetesen.