Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Apasági vizsgálatok

A paternity.hu munkatársai által végzett apasági vizsgálatok mindegyike pontos, a legkomolyabb szakmai elvárásoknak és feltételeknek megfelelő, és természetesen minden szempontból megbízható, valamint titkos. A vizsgálat minden résztvevőjének az írott beleegyezése szükséges a vizsgálat elvégzéséhez (a kiskorú résztvevők esetében a törvényes képviselő aláírása szükséges).

A rutin apasági vizsgálat négy nap alatt készül el.

Duó apasági vizsgálat

Prémium apasági vizsgálat – az elérhető legpontosabb eredmény

Biztosra szeretne menni a biológiai apaság kérdésében? A DUO teszt anyagilag a legkedvezőbb – a gyermek és a feltételezett apa DNS mintájának feldolgozása történik meg – az anyai DNS vizsgálatára ilyenkor nem kerül sor. Jegyzőkönyvezett vizsgálat esetén azonban az anya írásos beleegyezés mindenképpen szükséges a vizsgálat elvégzéséhez. A DUO vizsgálat gyors, és egyben DNS alapú apasági vizsgálat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a DUO DNS teszt nem alkalmas hivatalos használatra, nem felel meg a bíróság, ügyészség, gyámhivatal előírásainak. A hivatalos vizsgálat esetében szükséges az anyai DNS vizsgálata is, ezeknél tehát a TRIO, legnagyobb pontosságú apasági vizsgálatot szükséges választani. Ugyancsak ezt kell választani, ha az a feltételezés, hogy egymással közeli rokoni kapcsolatban álló feltételezett apák egyike lehet a biológiai apa.