Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Egy gyermek és egy feltételezett apa DNS mintáinak a vizsgálata

A vizsgálat ára: 69 000 Ft

A vizsgálatba bevont további szereplő (gyermek vagy feltételezett apa): + 45 000 Ft

A vizsgálat a laborba érkezést követő 4 munkanap alatt készül el.


A DNS vizsgálat során legkevesebb 21 kromoszóma-terület analízise történik meg.

VIZSGÁLAT MEGRENDELÉSE

A DUO apasági vizsgálat az Ön számára előnyös, mert:

  1. Alacsony költséggel gyorsan jut eredményhez: a (Német) piac legkedvezőbb árú vizsgálata.
  2. A vizsgálatot ingyen kétszer is elvégezzük: ellenőrzés képpen, amikor az első vizsgálat apaságot kizáró eredményt ad, minden személynél a második levett DNS minta feldolgozását is elvégezzük.
  3. Minőségi és biztonságos munka:
  4. Pontosság
    • minden egyes esetben megtörténik az apaság valószínűségének a kiszámítása.
    • minden leletet ketten (két független, tudományosan minősített munkatárs) ellenőriznek le.

Tapasztalataink szerint vevőink többsége saját maga dönt a vizsgálat elvégzéséről – kevesen vannak azok, akiket bíróság, ügyészség, vagy a gyámhivatal ösztönöz erre.

A törvényi szabályozásnak megfelelően az apasági vizsgálat elvégzéséhez elegendő a gyermek és a feltételezett apa DNS mintája. Minden esetben szükséges azonban a gyermek törvényes képviselőjének az írásos jóváhagyása (aláírása) a vizsgálat elvégzéséhez. Az esetek jelentős részében a törvényes képviseletet az apa is elláthatja.

Jegyzőkönyvezett mintavétel esetében fontos, hogy a mintavevő személye független legyen a vizsgálat alanyától, ne legyen semmilyen módon sem elfogult. A mintavétel előtt meg kell győződni arról, hogy a vizsgálni kívánt személyek azonosítása megtörténjen (személyi igazolásra alkalmas dokumentumok segítségével), másrészt fontos az időpontot és a hely GPS koordinátáit megörökítő digitális fotó készítése, lehetőség szerint olyan, ahol a vizsgálat összes résztvevője lehetőség szerint egyszerre jelen van. A mintavételt végző független személy garantálja a megfelelő mintavételt, illetve azt, hogy a levett DNS mintához illetéktelenek ne férhessenek hozzá, és azt érintetlenül a laborba lehessen juttatni. A mintavevő személy a későbbiekben – a hatóság kérésére – erről nyilatkozatot, esetleg tanúvallomást is tehet. A jegyzőkönyvezett mintavételnek külön költsége van, részleteket az ÁRLISTÁNKBAN talál