Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Eurofins Forensik – Az apasági vizsgálatok, illetve a családi kapcsolatok genetikai vizsgálatára szakosodott legnagyobb Német magánlaboratórium.

Több mint 16 éves tapasztalattal végezzük munkánkat.

Előnyök

  • ingyenes mintavételi eszköz
  • Ingyenes visszaküldés (mellékelünk egy felcímzett elsőbbségi postakész borítékot, amit postaládába dobva is fel lehet adni)
  • gyors eredménykiadás (a laborba érkezés utáni negyedik napra kész a lelet)
  • expressz feldolgozásra is lehetőség van – a lelet másnapra kész, ennek plusz költsége van
  • részletfizetésre is van lehetőség

Gyorsaság
Tisztában vagyunk azzal, hogy az apasági vizsgálati eredmények tekintetében mindenki mihamarabb szeretné tudni a vizsgálat eredményét. Alap esetben a lelet a laborba érkezést követő 4 nap alatt készül el, expressz megrendelés esetében (felára van) már másnapra kész.

Szakembereink szívesen segítenek
A DNS alapú laboratóriumi vizsgálat ma még különlegesnek számít, ezért kevés ismerettel rendelkeznek ezzel kapcsolatban megrendelőink Ha bármilyen kérdése van, szakembereink e-mailben illetve telefonon szívesen állnak rendelkezésükre.

Alacsony költség
Az automatizált feldolgozás, valamint az alacsonyabb szállítási költségek miatt versenyképes árakon érhetők el a magas minőségű szolgáltatásaink. Amikor árakat hasonlít össze, akkor vegye figyelembe, hogy Német, szigorúan minőségbiztosított és ellenőrzött laboratóriumban készülnek el a 24, 31 vagy 45 marker (lokusz) alapján végzett vizsgálatok. Más laboratóriumok hasonló árakon nem biztos, hogy ezt a marker-számot (lokusz számot) biztosítani tudják.

Minőségi és megbízható eredmények
A laboratóriumi munkánkat a megfelelő hatóságok rendszeresen ellenőrzik, auditálják, így biztosítva a magas minőségű és megbízható munkát. Laboratóriumunk folyamatosan és sikeresen vesz részt a GENAP rendszer körvizsgálataiban.