Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

DNS vizsgálatot szeretne? Egyszerű a dolga, a következőket kell tennie:

1) Rendelje meg a mintavevő készletet (e-mailben, telefonon vagy esetleg a Budapest, XIII kerületben, a Pozsonyi út 2. szám alatti gyógyszertárban átveheti). A mintavevő készlet tartalmazza a kitöltendő vizsgálati kisérőlapot is.
2) Jegyzőkönyvezett vizsgálat esetén kérjen időpontot a mintavételre.
3) Fizesse be a vizsgálat díját (sárga postai csekken, vagy banki átutalással teheti ezt meg).
4) Postai úton (a válaszborítékot használva) küldje be a levett DNS mintákat és a kitöltött kisérőlapot. Amint ezek beérkeznek, valamint megtörténik a vizsgálat díjának teljes megfizetése, a vizsgálatot azonnal megkezdjük.

Hogyan fizetheti be a vizsgálat díját?

Többféle módon fizetheti be a vizsgálat díját. A Mintavételi készlet egyedi sorszámot tartalmaz, arra hivatkozva kifizetheti a vizsgálat díját bankkártyával, vagy közvetlen banki utalással. Jegyzőkönyvezett mintavétel esetén Bankkártyával a mintavételt végző kollégánál is fizethet.

A vizsgálattól való elállás joga: A DNS alapú leszármazási vizsgálat önkéntes jellegű, ezért minden résztvevőnek joga van a vizsgálattól elállni – akkor is, ha már a mintavétel megtörtént, és a vizsgálat elindult. A vizsgálattól való elállásról a megadott központi telefonszámon, vagy a cancel@paternity.hu e-mail címre írt pár soros levéllel lehet.

Attól függően, hogy a vizsgálat folyamatának melyik szakaszában jelenti be valamelyik résztvevő az elállás szándékát, a visszatérítendő összeg változik. Amennyiben a mintavevő felhasználása, a minták beküldése után történik meg a visszalépés – de a vizsgálat kivitelezését a laboratórium még nem kezdte meg, akkor bruttó 5 000.- Ft adminisztratív díj levonása után utaljuk vissza a befizetett összeget. Ha a vizsgálat megkezdése után lép vissza valamelyik résztvevő, akkor a vizsgálat díja teljes egészében felhasználásra kerül, ilyenkor nem történik visszautalás. Az elkészült eredményeket a laboratórium megsemmisíti, esetleg a visszalépés későbbi visszavonása esetén sem tudjuk kiadni az eredményt – az ugyan elkészült, de lelet nem készül belőle, és megsemmisítésre kerülnek a vizsgálathoz kapcsolódó mért értékek, adatok, eredmények.

Amennyiben a vizsgálat eredménye elkészült, és az kiküldésre került (bármilyen formában, postán és/vagy e-mailben), akkor a vizsgálattól már nem lehet elállni, mivel az eredményt a laboratórium kiadta, annak visszavonására nincs mód.

Közvetlen banki átutalás esetében üzenetként kérjük tüntesse fel a mintavevő készlet egyedi sorozatszámát.

Átutaláskor használandó számlaszám

paternity.hu

1260 0016-1389 6858-3826 4261    (Wise Bank)