Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Hogyan ítélhető meg az, hogy egy labortórium megfelel-e a minőségi elvárásoknak?

A laboratóriumok mindegyike azt állítja magáról, hogy gyorsan és megbízhatóan végzi tevékenységét. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a feltételeket, melyek segítenek abban, hogy objektív feltételek alapján értékeljük egy laboratórium minőségi jellemzőit.

ISO tanúsítvány

Az ISO-tanúsítvány azt igazolja, hogy független szervezetek által auditált módon szerezte meg, illetve tartja fönn az megfelelő ISO szabványok szerinti működést az adott laboratórium.  A mi laboratóriumunk auditáltan DIN ISO 9001:2008 szerint működik (Certificate Rg.-No.: 80414239-5).

Akkreditáció

2011 óta minden Németországban működő DNS laboratóriumnak akkreditációval kell rendelkeznie. Az Eurofins Medigenomix Forensik laboratórium ISO 17025:2005 (DAR:D-PL-18779-01-00) akkreditációval rendelkezik.

Körkontrolok

Az Eurofins Medigenomix Forensik GmbH régóta sikeresen vesz részt a németországi „German Stain Commission (GEDNAP, DGRM)”, a „German Society for Paternity Analysis (DGAB)” és a nemzetközi „International Society for Forensic Genetics (ISFG)” körkontrol vizsgálataiban.

Itt megtekintheti az összes tanúsítványt.