Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Prémium apasági vizsgálat – az elérhető legpontosabb eredmény

Feltételezett apa és egy gyermek, vagy feltételezett apa, anya és egy gyermek vizsgálata

A vizsgálat ára: 140 000 Ft

A vizsgálatba bevont további szereplő (gyermek vagy feltételezett apa): + 45 000 Ft

A vizsgálat a laborba érkezést követő 4 munkanap alatt készül el.


A DNS vizsgálat során legkevesebb 31 kromoszóma-terület analízise történik meg.

VIZSGÁLAT MEGRENDELÉSE

A Prémium apasági vizsgálat az Ön számára előnyös, mert:

  1. 1. Alacsony költséggel gyorsan: jut eredményhez: a (Német) piac legkedvezőbb árú vizsgálata.
  2. 2. A vizsgálatot ingyen kétszer is elvégezzük: ellenőrzés képpen, amikor az első vizsgálat apaságot kizáró eredményt ad, minden személynél a második levett DNS minta feldolgozását is elvégezzük.
  3. 3. Minőségi és biztonságos munka:
  4. 4. Pontosság:
    • minden egyes esetben megtörténik az apaság valószínűségének a kiszámítása.
    • minden leletet ketten (két független, tudományosan minősített munkatárs) ellenőriznek le.

Amennyiben ön a leggyorsabb és a legpontosabb apasági vizsgálatot keresi, akkor jó helyen jár: munkatársaink elkötelezettek a magas minőség és a legfrissebb tudományos háttérrel bíró DNS vizsgálatok végzése mellett. Amennyiben az általunk javasolt Prémium apasági DNS vizsgálatot választja, akkor a jelenleg elérhető legnagyobb pontossággal és biztonsággal elvégzett laboratóriumi vizsgálattal tisztázhatók az igen bonyolult apasági ügyek is (pl. két feltételezett apa elkülönítése akkor is lehetséges, ha ők egymás közvetlen rokonai – egypetéjű ikrek kivételével). Amennyiben bírósági, ügyészségi célból van Önnek apasági vizsgálatra szüksége, akkor erre a Prémium apasági vizsgálat a legjobb választás. Ebben az esetben a gyermek és a feltételezett apa mintája mellett az anyai DNS mintára is mindenképpen szükség van.

Az apasági vizsgálati eredmény kiértékelése:

Az apasági valószínűség minden egyes esetben külön-külön kiszámításra kerül. A Prémium apasági vizsgálat során 31 lokusz (DNS marker) összehasonlítását végezzük el. Bizonyos esetekben (egyenesági feltételezett apák elkülönítése) a 31 markeren túl továbbiak vizsgálata is megtörténik. A kiadott eredmény gyakorlatilag biztosan (100%-os valószínűséggel zárja ki azt a feltételezett apát, aki nem lehet a gyermek biológiai apja; és 99,99%-nála nagyobb pontossággal igazolja az apaságot a biológiai apa esetében.

A DNS vizsgálat lelete:

Minden résztvevő megkapja a saját lelet-példányát a vizsgálat elkészültét követelően. A leleten az összes vizsgált markert feltüntetjük, és táblázatos formában a kapott eredményt is bemutatjuk.. A leletet a minták laborba érkezését követő 4. munkanapon postázzuk, vagy küldjük e-mailben az Ön által megadott címre.

Expressz vizsgálat esetében – plusz költség ellenében – a vizsgálati eredmény a laborba-érkezést követő munkanapon elkészül.