Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

A legolcsóbb – mint annyi más helyen – az apasági vizsgálatok esetében sem a legjobb megoldás.

Az apasági vizsgálat eredménye életre szóló döntéseket alapoz meg – ezért nagyon fontos, hogy a vizsgálat elvégzésével megbízott laboratórium működése megfelelő minőségű és ellenőrizhető legyen. Gyakran közvetített szolgáltatást kínálnak az internetes szolgáltatók – probléma vagy kérdés esetén nehéz a vizsgálat tényleges elvégzésével megbízott laborhoz a vevőnek közvetlenül eljutnia. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan ismerjük a vizsgálatot végző laboratórium nevét és helyét.

Ugyancsak lényeges, hogy a laboratórium rendelkezik-e a megfelelő tanúsítványokkal és akkreditációval. Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a laboratórium a törvényeknek és szabályoknak megfelelő módon végzi a munkáját, a vizsgálatra használt módszerek, eszközök, illetve a személyzet megfelelő, és a feladat elvégzésére feltétel nélkül alkalmas.

Az alábbiakban a laboratóriumunk tanúsítványait és akkreditációját igazoló dokumentumait mutatjuk be.

ISO 17025-2005 akkreditáció (DAR:D-PL-18779-01-00) Igazságügyi genetikai tevékenységhez. Ez az akkreditáció azt jelenti, hogy a tevékenységünk mindenben megfelel a Német Géndiagnosztikai Szabályozásnak (German Gene iagnostic Act).

A laboratórium minőségbiztosítási rendszerét az ISO 9001(EN ISO 9001-2008) szabvány szerint működtetjük – az auditált tanúsítványunk száma 12 10053897/06

Laboratóriumunk rendszeresen részt vesz a Német Apasági vizsgálat-társaság külső körkontroljában – és mindig megfelelő eredményeket ér el.

 • DGAB (Deutsche Gesellschaft für Abstammungsbegutachtung = German Society for Paternity testing)
  Német nyelvű tanúsítvány (PDF) 2004 – 2012: DGAB<brNémet nyelvű tanúsítvány (PDF) 2013 – 2016: DGAB
  Német nyelvű tanúsítvány: (PDF) 2017: DGAB
 • Német DNS diagnosztikai társaság (GEDNAP, DGRM)(PDF, 10 MB) Német nyelvű tanúsítványok 1998 – 2016: GEDNAP(PDF) Német nyelvű tanúsítvány 2015: GEDNAP
 • (PDF) Német nyelvű tanúsítvány 2015: Gednap
 • (PDF) Német nyelvű tanúsítvány 2016: Gednap

 • English Speaking Working Group of ISFG (International Society for Forensic Genetics)
  (PDF) Certificates 2006 – 2015: ISFG
  (PDF) Certificate 2016: ISFG

A Brit Igazságügyi Minisztérium akkreditációja az igazságügyi célú apasági vizsgálatok kivitelezéséről.
(„Eurofins Medigenomix Forensik has been accredited by the Ministry of Justice as a body that may carry out parentage tests directed by the civil courts in England and Wales under section 20 of the Family Law Reform Act 1969”)