Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Elgondolkozott már azon, hogy miképpen zajlik a DNS vizsgálat?

Nem bonyolult. Az alábbi video részletesen bemutatja a lépéseket.

Az általunk végzett DNS tesztet on-line, a webshopon keresztül rendelheti meg, és bankkártyás fizetési rendszeren keresztül ,vagy a mintavételi készlettel küldött sárga postai csekk segítségével kifizetheti. Telefonon, vagy e-mailben tanácsadóinkkal megbeszélheti esetleges kérdéseit, és segítséget kaphat a legalkalmasabb vizsgálati forma kiválasztásához. A megrendelt mintavételi készletet postai bérmentesített szabványborítékban kapja kézhez – a küldeményről kívülről nem deríthető ki a tartalma – nem lesz rajta feladó, csak egy postafiók.

Alapesetben a laboratórium 4 munkanap alatt dolgozza fel a beérkezett mintákat. Amennyiben kéri, plusz költség ellenében expressz vizsgálatra is lehetőség van – ebben az esetben a beérkezést követő munkanapon kész van a vizsgálat.

Vizsgálati típusok:

A fenti címekre kattintva további információkhoz juthat.

A mintavételi készlet tartalma

A mintavételi készletben elküldött tájékoztatók a „letöltések” oldalról is letölthetők – így alkalma lehet hamarabb elolvasnia őket, és felkészülhet a szükséges dokumentumok, illetve az esetlegesen jelenlevő résztvevők tekintetében.

A postai küldési időnél hamarabb szeretne mintavevő eszközhöz jutni?

A 13 Kerület, Pozsonyi út 2 alatti BENU gyógyszertárban (korábban: Palatinus Gyógyszertár) – annak nyitvatartási ideje alatt -térítésmentesen átveheti a DUO és TRIO mintavételi eszközöket. Szükség esetén saját maga is összeállíthatja a DNS mintavevő készletet – olvassa el a következő részletes útmutatást.

Sürgősen szüksége van a vizsgálati eredményre?

Rendelje meg az „expressz” (egy napos) szolgáltatásunkat.

DNS vizsgálati eredmény

Alapesetben a beérkezéstől számított negyedik munkanapon postázzuk az apasági DNS vizsgálat eredményét.