Információ:
info@paternity.hu
Munkanapokon munkaidőben egy órán belül választ kap levelére.

Megbízhatóak az itt végzett vizsgálatok eredményei?

Az Eurofins Medigenomix Forensik GmbH laboratórium már több mint 20 éve végez DNS alapú leszármazási vizsgálatokat. A laboratórium auditált ISO szabvány szerint végzi a minőségbiztosítást, illetve az előírt akkreditációval rendelkezik, és az összes fontos körkontrol-vizsgálatban sikeresen szerepel.

DIN ISO 9001:2000 (Certificate Rg.-No.: 80414239-5)
ISO 17025:2005 (DAR:D-PL-18779-01-00)
Az összes tanúsítvány itt elérhető.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hozzánk forduló ügyfelek a helyzet miatt már egy fokozott érzelmi állapotban, és bizonytalanságban vannak – a kialakult helyzet eredményeként. Biztosítani szeretnénk Önöket arról, hogy az általunk végzett vizsgálatok eredményei megbízhatóak, és nem tartalmaznak kétséges információt, az eredmény mindig egyértelmű.

Mit jelentenek a kapott eredmények?

Amikor a leleten azt olvashatja, hogy „Az apaságot gyakorlatilag bizonyítottnak tekinthetjük”, akkor az azt jelenti, hogy az apaság valószínűsége meghaladja a 99,9% értéket. Amennyiben az anyai minta is feldolgozásra kerül, akkor a valószínűség meghaladja a 99,99999%-ot. A DUO tesztek többségében a valószínűség mértéke nagyobb mint 99,9999%.

Ha a lelet az „Apaság kizárható” véleményt tartalmazza, akkor az azt jelenti, hogy az apaság 100%-os valószínűséggel kizárható. Kizárás esetén a vizsgálatot kétszer végezzük el (plusz költség nélkül) – a másodikeljárás során megismételjük az első lépéseit, az elsőtől függetlenül a második levett vizsgálati anyagból. Eredményt csak akkor adunk ki, ha mindkettő vizsgálat azonos eredményt adott.

A fenti eljárás segítségével garantálhatjuk a teljesen megbízható vizsgálati eredményeket.